Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

1boek.nl voor boekhandels

1boek.nl: een nieuw kanaal voor uw boekbestellingen

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke titel die via het reguliere kanaal niet meer of niet gemakkelijk te vinden is, biedt 1boek.nl uitkomst. Grote kans dat u het boek bij ons wel vindt, en wellicht ook nog tegen een lagere prijs (lees: betere marge).

Op een deel van het assortiment bieden wij namelijk aan alle boekhandels met een aansluiting op de CB Vervoerscentrale een korting van 20% netto op de verkoopprijs, exclusief BTW. De uitgever bepaalt per boek of dit het geval is. Er geldt bij de bestelling geen beperking op aantal of omzetvolume. Ook als u maar incidenteel een boek verkoopt dat u via 1boek.nl inkoopt, ontvangt u deze korting.

En nog een voordeel: voor de verzending gelden voor u geen extra kosten. Tijdens uw registratie als klant van 1boek.nl dient u zich eenmalig in te schrijven als boekhandel en daarbij het aansluitnummer met de CB Vervoerscentrale te vermelden. De boeken worden vervolgens altijd op het adres van het aansluitnummer afgeleverd, waardoor er geen extra porti- of transportkosten in rekening worden gebracht.

Vragen over onze mogelijkheden? Of meer weten over aansluiting op onze webshop? Klik dan hier.