Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

Magus Leer & Ritueel

Benjamin Adamah

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Een ongecensureerd inzicht in de geheimen van magie en de oorspronkelijke hekserij.

Magie is een beladen term. Wat is magie eigenlijk? Werkt magie? Als het werkt, hoe werkt het dan? Wat is de echte geschiedenis en essentie van de Europese hekserij, zoals die bestond, nog voor de opkomst van de wicca in de 20e eeuw?

MAGUS – Leer en Ritueel opent de toegangspoorten van twee overlappende werelden, die al duizenden jaren parallel aan de alledaagse werkelijkheid bestaan. Niches in onze realiteit, die gevreesd, veroordeeld en vooral niet begrepen werden.

Zowel aan de gevorderde als beginnende geïnteresseerde in occulte historie, technieken en beginselen wordt in dit boek een bijzondere samenhang getoond. De echte redenen waarom de kerk en staat magie en vooral hekserij zo obsessief vervolgd en verboden hebben, krijgen daarbij een nieuwe dimensie. MAGUS is echter vooral praktisch geschreven. Veel methodes, zoals bijvoorbeeld voor astraal reizen en het zelf scheppen van een gedachtevorm of servitor (kunstmatige entiteit) kunnen meteen worden toegepast. Dit geldt ook voor de uitgebreid beschreven planeet-engelenmagie via petities, oosterse trainingtechnieken en meer. MAGUS is rijk geïllustreerd en bevat meer dan 90 rituele zegels (sigilli) van engelen, daemones en natuurgeesten.

Indien begrepen, kan magie een effectief middel zijn om je leven te intensiveren, je vrijheid te vergroten en je eigen toekomst te scheppen. Het enige wat je er verder bij nodig hebt zijn wilskracht, tijd en discipline.

Esotericus Benjamin Adamah (1964) schreef dit boek als insider, met meer dan 35 jaar ervaring.

Prijs

€25.00(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Magus Leer & Ritueel
Auteur Benjamin Adamah
ISBN-13 9789492355362
Jaar van uitgave 2018
Druk 1
Uitgever VAMZZZ PUBLISHING
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 278
Taal NL
Afmetingen 170 x 244 x 15 mm
Gewicht 488 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount