Per 31 mei gaan onze activiteiten over naar boekenroute.nl. Bedankt voor uw vertrouwen en nog veel lees plezier!
Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Complementaire Astrologie

Benjamin Adamah

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Ongetwijfeld heb je wel eens iets gelezen over het zodiakteken waaronder je geboren bent. Wat je niet mag ontgaan is dat je veel problemen, vertraging, tegenwerkingen en blokkades in je leven, simpelweg kunt voorkomen door te snappen waar het teken, dat precies tegenover dat van je Zon staat, over gaat.

Het teken dat tegenover je zonneteken staat, vormt als het ware je alter ego of onbewuste ik. Ben je bijvoorbeeld Ram, dan kan je beduidend succesvoller en gelukkiger worden door de typische eigenschappen van Weegschaal te integreren en vice versa. En ditzelfde geldt voor de combinaties Stier-Schorpioen, Tweelingen-Boogschutter, Kreeft-Steenbok, Leeuw-Waterman en Maagd-Vissen. De 12 tekens van de zodiak staan niet dualistisch tegenover elkaar, maar zijn elkaars wederhelft of complementaire wezen. Vandaar dat we in termen van 6 teken-assen moeten denken, in plaats van 12 losse tekens.

Complementaire Astrologie biedt aan iedereen die in astrologie is geïnteresseerd, een razendsnel inzicht in de “onbewuste ik”, waardoor een stuk zelfsabotage en frictie met anderen, kan veranderen in een creatieve kracht en positieve flow. Dit alles zonder dat je ook maar enige technische kennis van astrologie hoeft te hebben.

Prijs

€15.00(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Complementaire Astrologie
Ondertitel De zodiak in 6 assen in plaats van 12 tekens
Auteur Benjamin Adamah
ISBN-13 9789492355355
Jaar van uitgave 2018
Druk 1
Uitgever VAMZZZ PUBLISHING
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 96
Taal NL
Afmetingen 148 x 210 x 9 mm
Gewicht 157 gram
Boekhandelskorting Nee