Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

De schaduwbokser

Johan Zonnenberg

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Victor, dertig jaar, geboortefotograaf, kijkt terug op zijn leven en volgt het spoor naar het beginpunt. Na het stuklopen van zijn relatie met Amy gaat hij uit wanhoop daten. Eén date, Monique, geeft hem moed, niet zozeer voor een nieuwe relatie maar moed als hij naar zichzelf kijkt. Hij kijkt verder terug in zijn leven.
Hoe Amy en hij elkaar hebben leren kennen, hoe fantastisch het was en hoe triest het werd. Zijn vriendschap met Rolf toen hij naar de havo ging en hoe dramatisch die ten einde kwam. Zijn basisschool en het verschrikkelijke ongeluk met zijn 'buitenspeelvriendje' Maarten. Door alles heen speelt het levenslange conflict met zijn moeder.
Victors moeder is inmiddels aan het dementeren en zit in een verzorgingstehuis. Zijn wekelijkse bezoeken aan haar leveren dezelfde gevechten maar ook onverwachte, tedere momenten op. Bij zijn laatste bezoek in het verhaal vertelt zij wat er rond Victors geboorte met haar is gebeurd en hoe dat haar drastisch veranderde.
"Psychologische roman die ontroert, vermaakt en tot het eind weet te boeien.
De auteur is een meesterverteller." Recensie NBD Biblion.
Over de auteur
Johan Zonnenberg is een ervaren auteur, die al vele boeken op zijn naam heeft staan. Van korte verhalen tot gedichten, en van romans tot non-fictie. Met zijn werk is hij al menigmaal in de prijzen gevallen en tot 'lijstjes' doorgedrongen; zo bereikte hij met z'n roman Stella A-Z in Libelle's Spannende-verhalenwedstrijd (2009) de top-20 ranglijst. In 2014 won hij de Paul Harland Debuutprijs voor Fantastiek met de vertelling ZeroKelvin en met Legoland werd hij genomineerd voor het beste reisverhaal Boekenweek 2014.

Prijs

€18.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel De schaduwbokser
Auteur Johan Zonnenberg
ISBN-13 9789492221773
Jaar van uitgave 2017
Druk 1
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 200
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 15 mm
Gewicht 304 gram
Boekhandelskorting Nee