Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Raak!

Reinier Rombouts, Raf Stevens

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Iedereen heeft een verhaal. Als bestuurder, ondernemer of expert wil je niet alleen een geloofwaardig verhaal vertellen, maar ook op emotioneel niveau verbinding maken met jouw publiek. Mensen raken, zodat je ze geloven en in beweging komen. Maar hoe bereik je jouw publiek, creëer je vertrouwen en zorg je dat jouw verhaal raakt?

Reinier Rombouts en Raf Stevens interviewden vele leiders en ontdekten dat effectieve vertellers bewust of onbewust op drie niveaus communiceren om hun publiek te bereiken, te raken en in beweging te brengen. Dat doen ze via een eenvoudig model: van ik, naar wij, naar nu. Dit noemen zij het Story-Kompas.

In 'RAAK!' laten de auteurs zien hoe het Story-Kompas werkt en hoe je dit zelf kunt inzetten. Want iedereen is een leider op zijn of haar domein en we willen allemaal onze doelen behalen. Benut jij de kracht van je persoonlijke verhaal?

Over de auteurs
Raf Stevens (België) en Reinier Rombouts (Nederland) adviseren bestuurders en ondernemers bij het vertalen van strategie in een verhaal. Raf en Reinier zijn experts op het gebied van leiderschap en storytelling, en spreken en schrijven hier veelvuldig over.

Prijs

€22.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Raak!
Auteur Reinier Rombouts, Raf Stevens
ISBN-13 9789492221704
Jaar van uitgave 2017
Druk 1
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 160
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 11 mm
Gewicht 226 gram
Boekhandelskorting Nee