Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Menselijk leiderschap

Guido de Valk, Guido Valk

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Het brein is superkrachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat managen van het brein zorgt voor leiderschap dat het past bij deze tijd: menselijk leiderschap.
In dit boek helpt Guido managers en managementteams om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij menselijk leiderschap eigen te maken.
Menselijk leiderschap bestaat uit drie delen. In het eerste deel lees je waarom je met de kennis van het brein de transitie naar de menselijk manager vorm kan geven. In deel twee wordt in zes stappen beschreven hoe je de onbegrensde kracht van het brein kunt benutten. In het derde deel worden twee corporate toepassingen besproken. Na het lezen van het boek weet je wat je moet doen om meer menselijkheid op de werkvloer te krijgen.
Over de auteur:
Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in de zorg- en de overheidssector gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company, dat focust op leiderschaps-training en -ontwikkeling, opgericht. Vanuit een neurowetenschappelijke grondslag traint en spreekt hij om managers en professionals te inspireren zich te ontwikkelen tot leiders die passen bij deze tijd. Guido schreef eerder het boek 'Neuroleiderschap' dat op de longlist voor Managementboek van het Jaar 2016 is gekomen.

Prijs

€22.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Menselijk leiderschap
Ondertitel benut de onbegrensde kracht van het brein
Auteur Guido de Valk, Guido Valk
ISBN-13 9789492221698
Jaar van uitgave 2017
Druk 1
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 160
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 12 mm
Gewicht 245 gram
Boekhandelskorting Nee