Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

Bestemming onbekend

Wessel de Valk, Wessel Valk

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor de explosie niet was geweest. Iskander besluit hem te volgen. Daarbij wordt hij onverwacht geholpen door een onbekende vrouw.

Enkele uren later wordt hij wakker in zijn eigen restaurant in Noord-Spanje. Gedurende acht dagen verschijnen en verdwijnen mensen door heel Europa, elkaar achtervolgend om achter de identiteit van de man in het zwart te komen. Wie is hij? Wie zijn Reizigers? Welk rol speelt Iskander in deze even mysterieuze als gewelddadige reis?

'Bestemming onbekend' is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt 'Bestemming onbekend' tot een zeer toegankelijke pageturner.

Over de auteur:
Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, ondernemer en schrijver. Hij heeft een eindeloze interesse in innovatieve ontwikkelingen. Dit is zijn debuutroman; het tweede deel getiteld 'Het Patroon' verschijnt april 2017.

Prijs

€19.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Bestemming onbekend
Auteur Wessel de Valk, Wessel Valk
ISBN-13 9789492221681
Jaar van uitgave 2017
Druk
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 200
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 17 mm
Gewicht 330 gram
Boekhandelskorting Nee