Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Drakenspoor

Pepper Kay

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid moet worden verkocht. Samen met zijn halfzus Felice gaat hij aan de slag om de inboedel te inventariseren en een veiling te organiseren. Het leidt zijn aandacht een moment af van de angst om net als zijn ouders ten prooi te vallen aan een ongeneeslijke ziekte. Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij een verzameling drakenbeeldjes en een loden kistje.

Het kistje intrigeert hem en hij neemt het mee naar huis. Vanaf dat moment wordt hij geplaagd door vreemde dromen en kan hij realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden. Zijn vrienden beginnen hem te ontlopen en de eenzaamheid wakkert zijn angsten verder aan. Dan gebeurt er iets wat zijn hele leven op zijn kop zet...

Over de auteur
Dit is alweer het zevende boek van Pepper Kay. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privé-detective Kit Guardner: Maalstroom, Doodvonnis, Vuurstorm, Slangenkuil en ID-crisis. Met haar boek Drakenbloed en het nieuwe Drakenspoor laat Pepper zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Prijs

€17.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Drakenspoor
Auteur Pepper Kay
ISBN-13 9789492221629
Jaar van uitgave 2017
Druk 1
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 220
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 19 mm
Gewicht 375 gram
Boekhandelskorting Nee