Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

De man van Venus

Daniel Meyer

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

... zijn rolstoel ligt anderhalve meter bij hem vandaan. Aan de bloeduitstortingen in zijn gezicht te zien, hebben ze hem eruit geslagen maar het kan ook voetenwerk zijn geweest. Zijn hele adamsappel is naar binnen getrapt ...
Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan.
Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben. Hij is de enige die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, en dus is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd.
Over de auteur
Daniel Meyer schrijft met De man van Venus zijn eerste thriller. Maar hij is nog lang niet uitgeschreven...

Prijs

€19.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel De man van Venus
Auteur Daniel Meyer
ISBN-13 9789492221223
Jaar van uitgave 2015
Druk 1
Uitgever Futuro Uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 220
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 19 mm
Gewicht 379 gram
Boekhandelskorting Nee