Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

(Ont)keten

John Goedee, Arnoud Entken

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Hoe kunnen organisaties blijven voldoen aan de steeds sneller veranderende vragen van cliënten, burgers en consumenten? Dit boek laat zien hoe organisatiedoelen kunnen worden bereikt door samen te werken. In het boek komen de randvoorwaarden voor een succesvolle samenwerking aan de orde. Het boek rekent af met de neiging van medewerkers om zich uitsluitend te richten op de doelstellingen van de eigen organisatie. In plaats daarvan is de vraag essentieel welke interventies er voorhanden zijn om individuele doelen te verenigen met als uitgangspunt het gewenste resultaat te bereiken voor de strategische, tactische en operationele cliënten van de samenwerkingsketen. Het boek kijkt verfrissend aan tegen de wijze waarop bestaande routines kunnen worden doorbroken om organisatie- en/of afdelingsoverstijgende samenwerking te initiëren, te regisseren, te implementeren en te borgen. Van belang hierbij is met name de benodigde intensiteit om voor cliënten het gewenste resultaat uit samenwerking te leveren. Om bewust te kiezen voor de juiste samenwerkingsintensiteit is de Samenwerking Intensiteit Monitor ontwikkeld, die tevens in dit boek aan de orde komt.

Voor u ligt de vierde herziene druk. Dit boek is verrijkt met wetenschappelijk en praktijkonderzoek binnen verschillende contexten. De kennis en ervaring die hieruit voortkomt, kan dienen als leerzame inspiratie voor eenieder die te maken heeft of krijgt met organisatie- en/of afdelingsoverstijgende samenwerking. Bovendien kunnen de modellen, concepten en borgingsinstrumenten direct in de praktijk worden toegepast. Daarnaast is het boek verrijkt met de nieuwste theoretische en conceptuele inzichten uit het binnen- en buitenland die samenwerking tot een succes kunnen maken. In het boek wordt diep ingegaan op de rol van regie, welke vormen regie kan aannemen en uit welke werkzaamheden het werk van een regisseur bestaat.

Ont)keten is geschreven voor (programma)managers, regisseurs, directieleden, projectleiders en consultants. Als studieboek is het geschikt voor MBA-studenten, studenten bedrijfskunde, bestuurskunde en organisatiewetenschappen.

Prijs

€41.50(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel (Ont)keten
Ondertitel samenwerken en regie
Auteur John Goedee, Arnoud Entken
ISBN-13 9789462365728
Jaar van uitgave 2015
Druk 4
Uitgever Boom Lemma uitgevers
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 0
Taal NL
Afmetingen 171 x 242 x 21 mm
Gewicht 581 gram
Boekhandelskorting Nee