Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Morgen daal ik af

Rolf Mulder

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

In maart 1957 stuitte men tijdens de veenontginning in Emmen(in de buurt van het huidige sportpark Meerdijk)op een mysterieuze kring van grote stenen met resten van houten palen en planken. Volgens wetenschappers was dit een prehistorisch ritueel bouwwerk.
In november 2007 maakte een onderwaterrobot van Shell in de Golf van Mexico opnames van een bizar wezen op een diepte van meer dan 2000 meter. Wetenschappers weten geen raad met dit ‘ding’ en hebben het, bij gebrek aan beter, maar een inktvisachtige genoemd.
In beide gevallen zitten de geleerden er compleet naast! In dit boek zal duidelijk worden wat de waarheid is en wat de connectie is tussen beide zaken. Het gaat over een bioloog die in het veen sinistere ontdekkingen doet.
‘Het grote veen lag daar onbewogen,geen mens waagde zich verder dan de randen, het gevogelte klapwiekte rustig boven de eenzame stilte, niet gestoord door geraas en geroezemoes van de menselijke samenleving. Geen mens had er belang bij zijn leven te wagen door dit veengebied te trekken.Immers: het veen gaf weinig,maar nam veel, soms zelfs een leven’. (A.C. van Heeswijk)

Prijs

€13.95(incl. btw)

Levertijd

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Morgen daal ik af
Auteur Rolf Mulder
ISBN-13 9789461930330
Jaar van uitgave 2011
Druk 1
Uitgever Mijnbestseller B.V.
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 68
Taal NL
Afmetingen 135 x 215 x 7 mm
Gewicht 112 gram
Boekhandelskorting Nee