Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

"Springen, springen,...!"

Tor P. Docent, Piet Docent

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Is hij wel suïcidaal?
Wanneer kun je iemand ‘suïcidaal’ noemen? Voor of pas na een heuse poging? Ja, als iemand van een flatgebouw springt -een ‘flatpiloot’ in kringen van begrafenisondernemers -, dan is dat wel duidelijk Maar hij, Anton, zit hier nog gewoon, heeft nog niet eens een plan gemaakt, hooguit over de rand van het balkon op zijn dertiende verdieping gekeken en gehuiverd.
Zal de dokter hem geloven? Hij weet zelf niet eens zeker of hij niet alleen maar een act opvoert, bijvoorbeeld om aandacht te krijgen.
“De Vries?”

Dit boek wil inzicht geven in de waargebeurde levenslange worsteling van een leraar met zijn transgenerationele (pedofiele) verlangens richting meisjes van ca. 12. Nooit gaf hij eraan toe, altijd schaamde hij zich ervoor, zocht hulp in therapieën, probeerde relaties met vrouwen, alles tevergeefs.
Nu hij de 65 nadert en altijd zijn vak, levensbeschouwing, met veel liefde heeft gegeven, vreest hij dat na zijn pensionering die eenzaamheid ondraaglijk wordt,; te meer omdat de samenleving zowel daders als niet-daders over een kam scheert en allemaal wegzet als ‘monsters’. Vlucht hij in zelfmoord (naar het Licht)? Zie ook de verantwoording achterin.

Prijs

€23.90(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel "Springen, springen,...!"
Ondertitel kronieken van een transgenerationele 'meisjesminnaar'
Auteur Tor P. Docent, Piet Docent
ISBN-13 9789402137859
Jaar van uitgave 2015
Druk 1
Uitgever Brave New Books
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 270
Taal NL
Afmetingen 135 x 215 x 25 mm
Gewicht 369 gram
Boekhandelskorting Nee