Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

65

Billy Crystal

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

`Nu ik vijfenzestig ben, kan ik alles nog wat ik op mijn vijfendertigste deed. Als ik kon onthouden wat die dingen waren.

Billy Crystal en miljoenen babyboomers hebben dit keerpunt in hun leven bereikt of zullen het binnenkort bereiken. Vol humor en mededogen beschrijft Crystal de absurditeiten en uitdagingen van het ouder worden aan de hand van de sprekendste gebeurtenissen uit zijn eigen, memorabele leven. Hoe koop je je eigen plekje op een begraafplaats? Hoe lang kun je wakker blijven tijdens een theatervoorstelling?
Dit boek is een directe aanval op de vernederingen van het ouder worden door een comedian die al veertig jaar het lief en leed van een generatie weet te vangen.

`Billy Crystal is een monument. Ik dank God dat hij dit hilarische en emotionele boek heeft geschreven. Nu hoef ik het tenminste niet meer te doen en kan ik iedereen nog steeds iets persoonlijks geven met kerst. Bette Midler

`Dit boek is ongelooflijk grappig en echt uniek. Een Hollywood-autobiografie met slechts één vrouw, geen rehab, een liefdevolle familie en trouwe vrienden. Robin Williams

Prijs

€19.95(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel 65
Auteur Billy Crystal
ISBN-13 9789400503991
Jaar van uitgave 2014
Druk 1
Uitgever Vip
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 280
Taal NL
Afmetingen 155 x 235 x 25 mm
Gewicht 653 gram
Boekhandelskorting Nee