Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

HSP - hulp bij overprikkeling en stress

Renée Merkestijn

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

Gids voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid weer volledig tot zijn recht.
Door de adviezen te volgen, breng je jezelf tot rust, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en vind je de kracht om je eigen weg te volgen. De praktische adviezen zijn alfabetisch geordend en voorzien van duidelijke uitleg en oefeningen.
Renée Merkestijn heeft een praktijk als HSP life coach en energetisch therapeute. Ze leidt HSP coaches op bij een onderwijsinstituut in Nederland en België.
Het voorkomen van overprikkeling is een eerste maar essentiële stap voor een HSP, zeker als je hooggevoeligheid nog als last mocht ervaren. De vervolgstappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensdoel, communicatie, relaties, werk, financiën, time management, intuïtieve ontwikkeling, energetische invloeden, selfhealing en Feng Shui, worden in haar praktijk, haar cursussen en in nog te verschijnen boekjes behandeld.

Prijs

€15.45(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel HSP - hulp bij overprikkeling en stress
Auteur Renée Merkestijn
ISBN-13 9789085484264
Jaar van uitgave 2016
Druk 1
Uitgever GigaBoek
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 95
Taal NL
Afmetingen 140 x 180 x 8 mm
Gewicht 142 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount