Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

270 Vegan recepten voor alle seizoenen

Mira Caspers

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Veganisme is een manier van leven. Dat zegt Mira Caspers van de Stichting Alternatief Idee, die de traditionele kersttijd aangrijpt om een boek vol veganistische recepten uit te brengen.
Voluit heet het boek: 270 Vegan recepten voor alle seizoenen. Het dikke boek is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto’s en bevat een handige index.

Mira Caspers en haar man aten al jaren vegetarisch toen ze zich in 2014 inschreven voor de Vegan Challenge. Dat beviel zo goed dat ze begin dit jaar de website liefde-voor-veganisme.net opzette en recepten begon te verzamelen. Het voedselprobleem in de wereld zou opgelost zijn als iedereen plantaardig zou eten, zo zegt de schrijfster. Maar veganisme is meer dan een dieet; het is een manier van leven die zo veel mogelijk uitbuiting van en wreedheid tegen dieren ten behoeve van voedsel, kleding of enig ander doel uit wil sluiten.

De recepten van Mira blinken uit door de toegankelijkheid en eenvoud. Met andere woorden, iedereen kan probleemloos veganistisch koken met dit bijzondere kookboek. In het boek staan ook winkels (online en offline) genoemd waar de gebruikte ingrediënten gekocht kunnen worden.

Prijs

€24.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel 270 Vegan recepten voor alle seizoenen
Auteur Mira Caspers
ISBN-13 9789085484110
Jaar van uitgave 2015
Druk 1
Uitgever GigaBoek
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 270
Taal NL
Afmetingen 162 x 240 x 16 mm
Gewicht 444 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount