Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Breekbaar

Klaas Jan Klein

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

Ex-profvoetballer Peer Driessen kiest na veel blessureleed, achterstallige betalingen en het gebrek aan bravoure voor een vervolg van zijn carrière bij zijn oude cluppie, nota bene in het drankelftal. Dat wordt niet door iedereen in zijn omgeving gewaardeerd, evenmin als zijn besluit om als onbeduidend bankmedewerkertje aan de slag te gaan in een muf kantoor.
Zelf begint Peer ook steeds meer te twijfelen of hij wel de juiste keuzes heeft gemaakt. Een speech in de kleedkamer en daaraan gekoppeld een teamuitje lijken zijn sombere gevoelens wat naar de achtergrond te drukken. Maar tijdens het uitstapje gaat het juist helemaal mis als de voetballers de seksclub De Rooie Doos aandoen. Vanaf dat moment volgen een moord, een vermissing, verdachtmakingen, bedreigingen, achtervolgingen en schietpartijen zich in recordtempo op. Met Peer als lijdend voorwerp. Hij wordt zelfs van moord verdacht.
Zijn hele leven heeft Peer zich te nederig opgesteld zonder één spoortje van branie of flair. Maar door de janboel waarin hij nu is beland, moet hij noodgedwongen voor zichzelf opkomen. En dat werd tijd ook...

'Breekbaar' is het thrillerdebuut van Klaas Jan Klein. Zonder de blonde lokken van Saskia Noort, de flair van Heleen van Royen of het oeuvre van Loes den Hollander weet Klaas Jan met zijn boek zelfs bij de minst verwende lezer te scoren.

Prijs

€12.50(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Breekbaar
Ondertitel een voetbalthriller vol vuil spel en gemiste kansen
Auteur Klaas Jan Klein
ISBN-13 9789085483625
Jaar van uitgave 2013
Druk 1
Uitgever GigaBoek
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 186
Taal NL
Afmetingen 145 x 210 x 16 mm
Gewicht 283 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount