Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Engelenboodschappen

H. Kraak

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

Vele engelen hebben een boodschap geschreven, die slaat op de deugd die zij vertegenwoordigen. Het zijn boodschappen van hoop, troost, en liefde. Het geeft de mens weer wat moed. Elke bladzijde van dit boek bevat zo n boodschap. Nu is het zo dat de engel jou uitkiest om zijn boodschap te presenteren, omdat hij jou bij uitstek heel graag mag en omdat hij weet dat met name jij deze boodschap op dit moment nodig hebt.
Een boek met grote diepgang.
Hans Kraak is vele jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg, met name in de verpleging. Eind jaren 80 heeft hij de drie reiki-graden behaald van het Usuï-systeem en sindsdien heeft hij overal in Nederland reiki-seminars gegeven.
Via o.a. boeken van Louise Hay is hij zich bewust geworden van de kracht van het woord. Hij heeft zich vervolgens verdiept in de methode `positief denken en hierover een boek geschreven: De zin van positief denken.
Vervolgens is Hans zich gaan interesseren voor engelen en hun werk. Het blijkt dat de taken van de engelen eigenlijk een stimulans zijn om positief te denken. Dit zette een ontwikkeling in gang: er kwamen cursussen in positief denken via engelen, zowel voor groepen als individueel. Ook heeft Hans met behulp van `boven engeleninwijdingen verzorgd, waardoor mensen op een speciale manier een goed contact kunnen krijgen met engelen. Hieraan heeft hij de Rafael-methode gekoppeld, een manier om jezelf de ander te behandelen, via engelen. Er is zelfs een afstandsbehandeling aan toegevoegd, die in de praktijk zeer effectief blijkt te werken.
Lees van Hans Kraak ook Engelenreiki, Dagelijkse gebeden naar de engelen en Mentale training door de aartsengelen.

Prijs

€14.95(incl. btw)

Levertijd

1-2 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Engelenboodschappen
Auteur H. Kraak
ISBN-13 9789085481720
Jaar van uitgave 2008
Druk 1
Uitgever GigaBoek
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 175
Taal NL
Afmetingen 135 x 200 x 9 mm
Gewicht 202 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount