Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

Engelenreiki

H. Kraak

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

De titel van dit boek Engelenreiki verwijst naar de methode waarbij men via het Christuslicht-symbool contact maakt met het doel dat men wil behandelen: mens, dier, plant, situaties. Er worden meer dan honderden engelen benoemd met een speciale aanroep; door rechtstreeks contact maken met de engel en zijn taak wordt de engelenenergie zeer gericht via de handen doorgegeven naar het doel. Een mooie sensatie om te beleven.

Voor iedereen is dit mogelijk, zonder uitzondering. Men hoeft geen inwijding te hebben om deze engelenreiki te praktiseren.

Hans Kraak is vele jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg, met name in de verpleging. Eind jaren 80 heeft hij de drie reikigraden behaald van het Usuï-systeem en sindsdien heeft hij overal in Nederland reiki-seminars gegeven.

Via o.a. boeken van Louise Hay is hij zich bewust geworden van de kracht van het woord. Hij heeft zich vervolgens verdiept in de methode POSITIEF DENKEN, en hierover een boek geschreven: De zin van positief denken.

Vervolgens is Hans zich gaan interesseren voor engelen en hun werk. Het blijkt dat de taken van de engelen eigenlijk een stimulans zijn om positief te denken. Dit zette een ontwikkeling in gang: er kwamen cursussen in positief denken via engelen, zowel voor groepen als individueel. Ook heeft Hans met behulp van `boven engeleninwijdingen verzorgd, waardoor mensen op een speciale manier een goed contact kunnen krijgen met engelen. Er is zelfs een afstandsbehandeling aan toegevoegd, die in de praktijk zeer effectief blijkt te werken.

Prijs

€14.95(incl. btw)

Levertijd

1-2 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Engelenreiki
Auteur H. Kraak
ISBN-13 9789085481607
Jaar van uitgave 2007
Druk 1
Uitgever GigaBoek
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 154
Taal NL
Afmetingen 135 x 200 x 8 mm
Gewicht 182 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount