Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Een reis terug naar liefde

deborah Ribbink

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

In een zeer onbewuste staat van zijn, vol van onbewuste afweermechanismen creëerde ik mijn eigen lijden. Na wederom verlies van liefde en inmiddels door een eenzaam isolement waarin ik verkeerde, werd het lijden me teveel en gaf ik me eindelijk over aan iets wat hoger was dan mijn ego zelf. Ik vroeg vol verdriet hulp aan het universum en viel huilend in slaap. Ik vroeg iets in de trant van: ik weet dat er iets in mij zal moeten veranderen.....Vertel me alsjeblieft wat ik moet doen om gelukkig te worden in relaties.... ! De volgende ochtend kreeg ik een ingeving dat ik naar de boekhandel moest, terwijl ik al zo’n 20 jaar geen boek meer had aangeraakt vanwege mijn innerlijke onrust. Toch luisterde ik naar deze stem. Pakte mijn destijds 10 jarige zoontje bij de hand en reed naar de boekhandel.

Eenmaal binnen liep ik naar de enorme wand vol met boeken, zakte door de knieën en pakte zomaar een boek.........! Dit boek bleek precies te zijn wat ik op dat moment nodig had. De inhoud van dit boek vertelde mij dat ik leed aan oude pijn en deze pijn mijn leven in het hier en nu negatief beïnvloedde. Ik door mijn gebrek aan echt zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf steeds maar weer mijn angst voor verlating uitleefde en alsmaar geconfronteerd werd met verlies van liefde. Herhaling van patronen..... Dit was mijn redding...mijn keerpunt en het begin van mijn reis terug naar liefde. Het werd mijn missie....leren liefhebben. Allereerst mijzelf en daarna anderen.....

De gedichten in deze bundel zijn een uitvloeisel van hard werken aan mijn schaduw, mijn afweermechanismen, mijn gebrek aan zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf. Mijn hart gaf in augustus 2014 een seintje dat ik mijn stem mocht laten horen en mijn eerste gedicht, terug naar liefde werd geboren. Wellicht krijgt u op een juist moment deze bundel in handen..............en gaat het u helpen, in uw reis, naar nooit meer bang zijn voor liefde.

Prijs

€16.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Een reis terug naar liefde
Auteur deborah Ribbink
ISBN-13 9789082393422
Jaar van uitgave 2015
Druk 1
Uitgever MIJNEIGENBOEKUITGEVEN.NL
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 198
Taal NL
Afmetingen 145 x 210 x 14 mm
Gewicht 325 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount