Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Verover Europa via Amazon

Marco Coninx

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Steeds meer buitenlandse webshops beproeven hun geluk in Nederland; er komen steeds meer vissers in dezelfde klantenvijver. Hoe kan de Nederlandse retailer in de toekomst nog overleven?

Internetondernemer Marco Coninx laat in dit praktische handboek zien hoe je je afzetgebied met 300 miljoen potentiële klanten kunt vergroten. De auteur vertelt hoe je eenvoudig over landsgrenzen kunt verkopen door gebruik te maken van het platform van Amazon. En dat zonder enige investering of taalbarrière. Dit boek is bedoeld voor iedereen die online producten verkoopt of wil gaan verkopen.

Amazon is sinds 2014 op zeer bescheiden schaal actief op Nederlandse bodem. 'Het is een kwestie van tijd voordat grote internetspelers als Amazon het huidige retaillandschap ruïneren', voorspelt Coninx. 'Dat geldt voor zowel traditionele winkels als kleine webwinkels. Niets doen is geen optie.'

In dit boek lees je wat je moet doen. Hoe je Amazon niet als bedreiging voor je winkel hoeft te zien, maar juist als kans. In heldere stappen legt de auteur uit hoe je je bereik over de Nederlandse grens sterk kunt vergroten.
Dit boek is niet alleen een must voor (web)winkeliers, maar ook voor mensen die de ambitie hebben om online producten te gaan verkopen.

Prijs

€23.95(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Verover Europa via Amazon
Ondertitel Zonder Investeringen en taalbarrières verkopen over de grens
Auteur Marco Coninx
ISBN-13 9789082329728
Jaar van uitgave 2017
Druk 2
Uitgever DE KLEINE KONING
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 0
Taal NL
Afmetingen 143 x 218 x 13 mm
Gewicht 235 gram
Boekhandelskorting Nee