Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

IE-Beginselen : 2018

Th.C.J.A. van Engelen

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Derde herziene druk. In deze uitgave zijn de ontwikkelingen op het gebied van de intellectuele eigendom tot 1 januari 2018 verwerkt.

Het Nederlandse intellectuele eigendomsrecht (“IE”) is tegenwoordig vooral geïmplementeerd Europees recht en internationaal verdragsrecht.

In dit boek wordt het Nederlandse IE-recht in kaart gebracht vanuit een Europees en internationaal perspectief en met de jurisprudentie van het Hof van Justitie van de Europese Unie als vertrekpunt. Na een bespreking van de beginselen van het internationale IE-recht, wordt per IE-recht ingegaan op de voor dat recht belangrijkste ‘W’-vragen: wat wordt beschermd, wat is de beschermingsomvang, welke handelingen zijn inbreukmakend, welke handelingen zijn toegestaan, wie is rechthebbende, wat is de beschermingsduur, en welke internationale regels zijn van toepassing.

Dit handboek is voor de praktijkjurist en voor het onderwijs in het intellectuele eigendomsrecht aan universiteiten, hogescholen en praktijkopleidingen. Het wordt ieder jaar geactualiseerd in een nieuwe druk uitgegeven. Evenals andere publicaties van Boek 9 is het voor Boek9plus-webabonnees en sponsors ook online beschikbaar als tussentijds geactualiseerd webboek, voorzien van hyperlinks naar wetteksten en IEPT-rechtspraak.

Dit boek is onderdeel van de serie IE-Handboeken van Boek 9.

Prijs

€39.50(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel IE-Beginselen : 2018
Auteur Th.C.J.A. van Engelen
ISBN-13 9789081719858
Jaar van uitgave 2018
Druk 3
Uitgever Uitgeverij Boek 9 B.V.
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 677
Taal NL
Afmetingen 160 x 240 x 36 mm
Gewicht 1099 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount