Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

IE-Goederenrecht : 2018

Th.C.J.A. van Engelen

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Zesde herziene druk. In deze uitgave zijn de goederenrechtelijke ontwikkelingen op het gebied van de intellectuele eigendom tot 1 januari 2018 verwerkt.

Door de grote economische betekenis van intellectuele eigendomsrechten (“IE”) is duidelijkheid over de rechtsgeldigheid van eigendomsaanspraken, overdrachten, verpandingen en licenties van IE-rechten belangrijk.

In dit boek staan de goederenrechtelijke facetten van IE-rechten centraal. Systematisch wordt in kaart gebracht welke deelvragen beantwoord moeten worden om de vermogensrechtelijke status van IE-rechten bij overnames, financieringen, faillissementen en procedures adequaat te kunnen beoordelen.

Dit handboek is voor de praktijkjurist en voor het onderwijs in het intellectuele eigendomsrecht aan universiteiten, hogescholen en praktijkopleidingen. Het wordt ieder jaar geactualiseerd in een nieuwe druk uitgegeven. Evenals andere publicaties van Boek 9 is het voor Boek9plus-webabonnees en sponsors ook beschikbaar als tussentijds geactualiseerd webboek, voorzien van hyperlinks naar wetteksten en IEPT-rechtspraak.

Dit boek is onderdeel van de serie IE-Handboeken van Boek 9.

Prijs

€39.50(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel IE-Goederenrecht : 2018
Auteur Th.C.J.A. van Engelen
ISBN-13 9789081719834
Jaar van uitgave 2018
Druk 6
Uitgever Uitgeverij Boek 9 B.V.
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 529
Taal NL
Afmetingen 160 x 240 x 29 mm
Gewicht 864 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount