Per 31 mei gaan onze activiteiten over naar boekenroute.nl. Bedankt voor uw vertrouwen en nog veel lees plezier!
Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Halverwege

Helen Dool

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

Na de dood van zijn grootvader erft Tim Bakker het dagboek en de zeekaart van zijn betovergrootvader, cartograaf Hariman Loor. Hariman beschrijft in het dagboek zijn speurtocht naar Finn, een eiland in het mysterieuze Mhyntallan. In dat moeilijk te bevaren Labyrint der Getijden op de drempel van de Atlantische Oceaan beleeft hij een reis vol gevaren.
Tim volgt het spoor van Hariman Loor naar het eiland Halverwege om van daaruit verder te varen. Dat blijkt lastiger dan hij denkt, want zijn komst wekt vijanden uit het verleden. Hebzucht laait op, en Tim moet vrezen voor zijn leven.

“Halverwege combineert het avontuur van Pirates of The Carribean met herkenbare verhalen over vriendschap en volwassen worden in klassiekers als Kruistocht in spijkerbroek. Het boek is een intrigerende mix van hedendaagse onderwerpen en historische elementen in de beste traditie van auteurs als Simone van der Vlugt en Thea Beckman.”

Helen Dool
Labyrinten, zee, vuurtorens en eilanden zijn elementen die schrijfster Helen Dool fascineren. Helen schrijft over levensechte personages die in moeilijke omstandigheden hun koers moeten bepalen.
Eerder maakte Helen Dool enkele kinderboeken onder haar eigen naam Heleen van den Hoven-Schram. Halverwege is haar eerste roman voor jongeren en volwassenen.
www.labyrinthoftides.com

Prijs

€21.50(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Halverwege
Auteur Helen Dool
ISBN-13 9789080571969
Jaar van uitgave 2015
Druk 1
Uitgever DE KLEINE KONING
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 464
Taal NL
Afmetingen 150 x 230 x 23 mm
Gewicht 665 gram
Boekhandelskorting Ja • Maak een boekhandelsaccount