Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

Reis naar de Liefde

Ellen van Boggelen-Heutink

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.
U kunt dit boek personaliseren.

Beschrijving:

Ellen van Boggelen-Heutink emigreerde als achtjarig meisje met haar ouders naar Canada. In 1967, negentien jaar oud, keerde ze terug om vanuit Nederland een wereldreis te maken, liftend door Europa en met openbaar vervoer door het Midden-Oosten en Azië. Aansluitend woonde ze een jaar in Thailand waar ze indirect betrokken was bij de Vietnamoorlog.

Onderweg hield ze dagboeken bij, aangevuld met gedichten, en maakte foto’s en tekeningen, waarvan er tientallen, deels in kleur, in het boek zijn opgenomen. 'Reis naar de Liefde' heeft ze geschreven naar aanleiding van deze dagboeken.

Na opnieuw een jaar in Canada keerde ze in 1971 als migrant terug naar Nederland waar ze haar huidige man ontmoette. Het gevoel van ontheemding en de worsteling met meertaligheid loopt nog steeds als een rode draad door haar leven.

De trektocht is van grote invloed geweest op haar verdere leven en dat van haar man: de armoede die ze destijds om zich heen zag, heeft hen in 1974 doen besluiten meerdere pleegkinderen in hun gezin op te nemen. Tot op de dag van vandaag zijn ze, met drie pubers in huis, nog steeds een groot pleeggezin.

(Pocket met tientallen kleurenfoto's, kaarten, brieven en tekeningen van de schrijfster.)

Prijs

€19.95(incl. btw)

Levertijd

2 tot 3 werkdagen

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Reis naar de Liefde
Ondertitel (Making a memory)
Auteur Ellen van Boggelen-Heutink
ISBN-13 9789072445636
Jaar van uitgave 2016
Druk 1
Uitgever I.P.A.A. Service Wmu
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 250
Taal NL
Afmetingen 115 x 180 x 14 mm
Gewicht 183 gram
Boekhandelskorting Nee