Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Aan de slag met de HuishoudCoach

Els Jacobs

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Nieuwe gebonden en herziene editie van Aan de slag met De HuishoudCoach®
Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen? Of is je huis(houden) door omstandigheden versloft en verstoft? En wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee wáár je moet beginnen en hóe je snel resultaat boekt? Geen nood¿ met Els Jacobs¿ aanstekelijke boek Aan de slag met De HuishoudCoach® reken je snel en vakkundig af met de chaos in zowel huis als hoofd!
Het ¿Huishouden Nieuwe Stijl¿ bestaat uit vier laagdrempelige, flexibel uitvoerbare en makkelijk overdraagbare basismethoden voor opruimen, administreren, agenderen en poetsen. Jacobs, die zowel expert als ervaringsdeskundige is, beschrijft levendig hoe je deze methoden idealiter zou moeten gebruiken en wat de meest beruchte valkuilen zijn, want ¿doorgaans zijn helaas noch jij, noch de omstandigheden ideaal¿, aldus Jacobs. Ook paart ze elke methode aan 12 prikkelende weekopdrachten, aangezien ¿niet het goede voornemen, maar de concrete actie telt¿.
Kortom, met Aan de slag met De HuishoudCoach tover je je rommelige, stoffige huis op een realistische manier om in een comfortabel, gastvrij thuis, dat je in staat stelt stressvrij en opgeruimd door het leven te gaan!
Over de auteur
Els Jacobs (1965) is professional organizer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. Ze adviseert huishoudens, traint aankomende organizers, verzorgt workshops en lezingen, en geeft een online magazine uit. Kijk voor meer informatie over op www.dehuishoudcoach.nl

Prijs

€18.95(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Aan de slag met de HuishoudCoach
Ondertitel de nieuwe stijl opruimen, administreren, agenderen en poetsen
Auteur Els Jacobs
ISBN-13 9789058778604
Jaar van uitgave 2010
Druk 4
Uitgever Forte Uitgevers B.V.
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 192
Taal NL
Afmetingen 160 x 217 x 25 mm
Gewicht 551 gram
Boekhandelskorting Nee