Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

100 crazy desk signs

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Ach, we hebben niet allemaal een privé-secretaresse die ons beschermt of de bezoeker meedeelt waar je gebleven bent. Een kopje koffie halen, of juist een paar koppen koffie lozen: je bureau blijft onbemand achter. Maar nu zijn er de 100 crazy desk signs die de eerste stap naar een effectief kantoormanagement vormen. Er zullen er geen misverstanden meer op kantoor voorkomen. Met je desk signs kun je aankondigen dat je aan het lunchen bent, wat opbeurende woorden of relatieadvies nodig hebt, met theepauze gegaan bent, weg bent voor dringender zaken of even een frisse neus/zwarte longen aan het halen bent. Je kunt laten zien dat je even niet kunt praten (zere keel), je te druk bent om te praten (rondhangende manager) en dan zijn er natuurlijk de situaties waar je wat moeilijker over praat: de overleden kat, zuigzoenen in je nek of dat je een date voor de kantoorfuif nodig hebt.
Tot slot, natuurlijk, het bordje dat je neerzet wanneer je het kantoor verlaat, zodat je collega's dat de volgende ochtend kunnen lezen: 'Sorry, ben blijven slapen!'

100 crazy desk signs is het ideale cadeau voor iedere saaie kantoorklerk, omhooglikkende ambtenaar, gefrustreerde directeur, giebelende koffiejuffrouw of huiswerkmakende havo-scholier. Kortom, iedereen die wel eens aan een bureau zit, kan de desk signs uitstekend gebruiken.

Prijs

€12.50(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel 100 crazy desk signs
Ondertitel word gezien gehoord en begrepen met deze non verbale kantoorkit
Auteur
ISBN-13 9789045314082
Jaar van uitgave 2012
Druk 1
Uitgever BBNC Uitgevers
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 100
Taal NL
Afmetingen 167 x 177 x 18 mm
Gewicht 308 gram
Boekhandelskorting Nee