Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 Inloggen

Aan de slag met Java en JavaFX

Gertjan Laan

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

Aan de slag met ... is een boekenreeks voor hbo-ict. Elk boek behandelt een specifiek softwarepakket of programmeertaal. Op de website www.aandeslagmetjava.nl kunnen studenten toetsen en oefeningen maken en extra studiemateriaal raadplegen. Daarmee bereiden zij zich optimaal voor op het tentamen.

Over de inhoud
Aan de slag met Java en JavaFX maakt je wegwijs in de wereld van Java. Met de komst van Java 8 is JavaFX een geïntegreerd onderdeel van Java, wat het mogelijk maakt modern uitziende applicaties te maken. Het boek is bestemd voor beginnende Java-programmeurs, studenten die Java moeten leren en iedereen die wil weten wat een klasse, object, methode of interface is.
Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal. Alle - vaak abstracte - concepten die daarbij horen worden vanaf het eerste hoofdstuk glashelder uitgelegd en aan de hand van zo'n 150 goedgekozen voorbeelden gedemonstreerd. Aan de slag met Java en JavaFX richt zich naast het programmeren van applicaties op de basisprincipes van objectgeoriënteerd ontwerpen en programmeren.
Dankzij de vele vragen en gevarieerde opgaven in het boek en de website www.aandeslagmetjava.nl (met directe feedback!) is Aan de slag met Java en JavaFX zeer geschikt als cursusmateriaal dat door studenten zelfstandig kan worden doorgewerkt.

Prijs

€44.95(incl. btw)

Levertijd

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.

Aantal

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Aan de slag met Java en JavaFX
Auteur Gertjan Laan
ISBN-13 9789024415663
Jaar van uitgave 2018
Druk 5
Uitgever Boom
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 320
Taal NL
Afmetingen 171 x 241 x 18 mm
Gewicht 542 gram
Boekhandelskorting Nee