Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

(R)evolutie van werk

Bas van de Haterd, Bas Haterd

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

In een wereld waarin een 15-jarige jongen een app kan maken die een heel bedrijf naar de rand van de afgrond brengt, zijn oude organisatiemodellen niet meer houdbaar. Het Nieuwe Werken is niet de oplossing voor deze problemen, maar eerder de laatste stuiptrekking van organisaties die gedoemd zijn ten onder te gaan in de kennisrevolutie.
Dit roept veel vragen op. Hoe gaan maatschappelijke trends, zoals de zoektocht naar zingeving, de drang naar duurzaamheid en de opkomst van de prosumer van invloed zijn op de manier waarop we werken en werk organiseren? Welke invloeden zullen internationalisering en digitalisering hebben op ons werk? Wat voor soort organisaties zullen er ontstaan? Hoe motiveren en belonen we mensen straks voor hun werkzaamheden?
In dit boek geeft Bas van de Haterd enkele antwoorden. Hiervoor kijkt hij naar ontwikkelingen in de periferie die aansluiten bij de maatschappelijke trends. Wat zich nu in de periferie bevindt, kan namelijk mainstream worden. De toekomst van werk is al aanwezig, hij is alleen nog niet wijdverspreid.
Bas van de Haterd is Professioneel Bemoeial en hij helpt organisaties klaar te zijn voor de toekomst. Hij schreef eerder Personal Brand.nl en Werken Nieuwe Stijl.

Prijs

€15.00(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel (R)evolutie van werk
Ondertitel sociaal kapitaal in organisaties
Auteur Bas van de Haterd, Bas Haterd
ISBN-13 9789023250838
Jaar van uitgave 2012
Druk 1
Uitgever Gorcum b.v., Koninklijke Van
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 106
Taal NL
Afmetingen 140 x 211 x 12 mm
Gewicht 263 gram
Boekhandelskorting Nee