Onze klantenservice is nu geopend. Bel ons via 075 - 655 43 62. Inloggen

Balanced scorecard

F. Buytendijk, J. Brinkhuis-Slaghuis

Dit boek heeft nog geen recensies ontvangen.

Beschrijving:

De balanced scorecard is een meet- en verbetersysteem dat zich richt op het vertalen van strategie naar concrete actie. De theorie hierover werd ontwikkeld door Robert S. Kaplan en David P. Norton en voor het eerst gepubliceerd in 1992. Inmiddels houdt bijna ieder groot bedrijf in Nederland zich bezig met de balanced scorecard. Binnen organisaties wordt erover nagedacht en sommige bedrijven hebben de implementatie al
achter de rug. Deze uitgave over de balanced scorecard is de eerste handzame gids over dit onderwerp. De auteurs geven u op praktische wijze inzicht in de theorie, beschrijven de stappen van een project en geven voorbeelden van de mogelijke toepassingen.
Frank Buytendijk is internationaal bekend als een autoriteit op het gebied van business intelligence en corporate performance management. Hij reist de wereld rond om te spreken op congressen en om grote bedrijven te adviseren over de te volgen aanpak en het maken van de juiste keuzes op deze gebieden. In zijn carrière heeft hij diverse rollen vervuld: als adviseur in implementatietrajecten, als gebruiker en nu als trendwatcher en analist.
Jeannet Brinkhuis-Slaghuis is adviseur op het gebied van organisatiebesturing en performance management. Ze doet projecten op dit gebied in verschillende branches en de balanced scorecard is het instrument dat ze vaak introduceert bij de organisaties waarmee ze werkt. Daarnaast is ze trainer op meerdere gebieden, waaronder projectmanagement en coaching. In de combinatie van adviseur/trainer richt ze zich op het werkbaar maken in de praktijk. Marketing memo's behandelen relevante thema's in kort bestek. In een paar uur bent u op de hoogte van een praktisch onderwerp of een belangrijke theorie.

Prijs

€22.50(incl. btw)

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Hou mij op de hoogte!

Product specificaties:

Titel Balanced scorecard
Ondertitel van meten naar managen
Auteur F. Buytendijk, J. Brinkhuis-Slaghuis
ISBN-13 9789014065748
Jaar van uitgave 2000
Druk 1
Uitgever Boom Uitgevers Amsterdam
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 92
Taal NL
Afmetingen 110 x 190 x 6 mm
Gewicht 88 gram
Boekhandelskorting Nee